• http://nasetaxi.mk/wp-content/uploads/2011/11/km-slide-text-mk.png

Километар плус

Возете се со Наше Такси и имајте пријатно доживување, Ве очекува изненадување! Повеќе

Историја на Наше Такси

Идејата за Наше такси зачна во текот на 2007 година и за повеќе од четири… Повеќе

За нас

Појавата на Наше такси на скопските улици беше вистински проблесок во една … Повеќе